Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

"Met het juiste voorwerk merk je dat je als persoon gerespecteerd wordt, alsmede het financieringsvraagstuk wat je neerlegt.”

Van huurpand naar kooppand

Paul van Schijndel is de eigenaar van Creative Production, een jong bedrijf met een frisse kijk op het produceren, bewerken, assembleren en (na)behandelen van staal, rvs en aluminium. Met behulp van FONZ heeft Paul het pand dat hij huurde aan kunnen kopen.

Paul: “Nadat we het pand drie jaar hadden gehuurd, konden we volgens overeenkomst het pand aankopen wat financieel aantrekkelijker is. De koopovereenkomst was dus al akkoord, voordat de financiering rond was.

Onze ervaring bij banken is dat zij niet altijd even transparant zijn in de financieringen die zij verstrekken. Hoe is de prijs opgebouwd en welke factoren zijn van invloed? Via onze accountant Van de Graft kwamen we middels hun samenwerking bij FONZ terecht. De samenwerking met FONZ heb ik als zeer prettig ervaren. We kregen inzicht in de cijfers en door de goede voorbereiding, verliepen de gesprekken met de banken fijn. Met het juiste voorwerk merk je dat je als persoon gerespecteerd wordt, alsmede het financieringsvraagstuk wat je neerlegt.”

Wil je weten wat Fonz
voor jou kan betekenen?

neem contact op