Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Wij werken samen met diverse accountantskantoren in de regio. Lees meer over de voordelen hiervan.

Samenwerking

met accountants

Wij werken samen met diverse accountantskantoren in de regio. Hierbij worden we ingevlogen voor een enkele financieringscase van hun klanten. Het is mogelijk dat wij op de achtergrond de accountant ondersteunen, dat wij samen met de accountant en de klant aan tafel zitten of dat wij het gehele financieringstraject overnemen. Altijd in overleg met de accountant.

FONZ heeft een samenwerking met onder andere Van de Graft Accountants te Beek en Donk. Voor Van de Graft verzorgen wij het financieringsadvies voor hun klanten. Dit kan onder andere gaan om een simpele lease, werkkapitaal oplossingen of een financieringstraject bij een bank. Ook kunnen wij je in contact brengen met findr. Zij hebben een netwerk van investeerders die regelmatig worden ingezet bij het verzorgen van een financiering.

Van de Graft Accountants

Van de Graft is opgericht op 1 december 1978. Gestart als administratiekantoor, maar verleent inmiddels als accountantskantoor vele diensten.

Dienstenpakket

Accountancy

Belastingadvies

Financiële planning

Pensioenadvies

Salarisadministratie

Juridisch advies

Over onze samenwerking

"Sinds de oprichting van FONZ is onze samenwerking gestart. Door de crisis en gewijzigde koers van de banken is het voor ondernemers steeds lastiger een financiering te realiseren via de traditionele manier. De oprichter van FONZ, Mark Bankers, zag deze behoefte in de markt en vroeg ons samen te werken op dit gebied."

Dienstenpakket

Accountancy

Belastingadvies

Financiële planning

Pensioenadvies

Salarisadministratie

Juridisch advies

Over Van de Graft

Korte lijnen voor de lange termijn.
Daar staat Van de Graft Accountants voor. We staan dicht bij de klant en geven eerlijk advies. Er zijn ongeveer 60 personen werkzaam bij Van de Graft waaronder accountants, fiscalisten en juristen. Daardoor kunnen klanten bij ons terecht voor het totaalplaatje. Daarnaast zijn we vergevorderd met de automatisering van de administraties van onze klanten. We zijn gevestigd in Beek en Donk en bedienen voornamelijk het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector in de regio.

Van de Graft over Fonz

"Voor jou als ondernemer betekent onze samenwerking dat een financieringsaanvraag snel en efficiënt bij FONZ ingediend wordt, waarbij wij als accountantskantoor vanuit allerlei facetten bijdragen."

Wil je weten wat Fonz
voor jou kan betekenen?

neem contact op
1