Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

"FONZ heeft mogelijkheden gecreëerd welke van te voren buiten onze verwachtingen lagen!”

Nieuw bedrijfspand

Tim van Schijndel is de eigenaar van Unique Buitenleven en maakt eiken bijgebouwen op authentieke wijze. Dit kan een kapschuur, tuinschuur, carport, tuinpaviljoen, veranda of gastenverblijf zijn. FONZ heeft Tim geholpen met de financieringsaanvraag voor zijn nieuw te bouwen bedrijfspand.

Tim: “Voorheen pendelde ik vaak tussen onze zaak in Boekel en onze woning in Gemert. Toen we hoorden dat een stuk grond op het industrieterrein van Gemert vrijkwam mét woonbestemming, hoefden we niet lang na te denken. We ervaren dat het wonen bij je bedrijf de efficientie bevordert. Op kantoor maak je een gedetailleerde tekening, waarna je direct naar de werkplaats loopt om het uit te werken. Daarnaast is het bedrijf nu ook een stuk centraler gelegen ten opzichte van toeleveranciers.

Nog een voordeel van het nieuwe pand is dat we onze klanten netjes kunnen ontvangen. In de volgende fase gaan we het pand verder afwerken en geven we vorm aan de showroom.

Het financieringsproces is snel gegaan”, vervolgt Tim. “We legden de wens bij onze accountant Van de Graft neer, waarna we al snel in contact kwamen met FONZ dankzij de samenwerking tussen hen. De cijfers werden verder uitgewerkt en de berekeningen werden gemaakt. FONZ stelde een zeer gedegen financieringsvoorstel op om te kunnen overleggen met de banken. Door het aantonen van de urgentie, het aanbod woonkavels is schaars, was de financiering snel rond. FONZ heeft dit erg goed opgepakt en heeft mogelijkheden gecreëerd welke van te voren buiten onze verwachtingen lagen!”

Wil je weten wat Fonz
voor jou kan betekenen?

neem contact op