Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

FONZ biedt ons nieuwe inzichten

FONZ biedt ons nieuwe inzichten

Ze kwamen elkaar tegen bij de ‘Appie’ in Gemert: wat doe jij tegenwoordig eigenlijk? Wim Vissers was net een eigen bedrijf gestart in het verduurzamen van vastgoed, Isolatie.com. Heb jij toevallig interesse om mijn compagnon te worden, vroeg hij aan Jos van der Ligt. En zo is het allemaal begonnen. Inmiddels zijn ze ruim zeven jaar zakenpartners in een florerend bedrijf met een enorme groeipotentie. De ondersteuning van FONZ is dan ook meer dan welkom.

Jos van der Ligt: “Oorspronkelijk kom ik uit de retail en huurde een pand. Daarna kwam ik in het vastgoed terecht en ging zelf verhuren. De stap om met Wim in zee te gaan om vastgoed te verduurzamen, is dan ook best een logische. Toen hij mij vroeg heb ik natuurlijk eerst onderzoek gedaan en kwam tot de conclusie dat er ontzettend veel potentie zit in deze markt. Het was crisistijd maar het was me direct duidelijk dat alle seinen op groen staan, dat had Wim goed gezien.”

Isolatie.com is gevestigd in Handel. Het full service isolatiebedrijf heeft inmiddels 51 medewerkers in dienst en is in het zuiden van het land de marktleider. Vanaf de start richten Wim en Jos zich op drie segmenten: de particuliere markt, de zakelijke markt en nieuwbouw. “Op deze varianten sturen we, ze hebben alle drie een andere benadering nodig. We zijn een servicegericht bedrijf dat vakwerk levert, met als doel wonen en werken in een energiebesparende omgeving mogelijk te maken voor onze klanten.”

Het contact met FONZ loopt via Mark Bankers. “Ik heb hem ontmoet bij Bedrijven Kontakt Gemert, Mark zit in het bestuur. We raakten in gesprek en het leek me interessant om eens samen met FONZ te bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn op financieringsgebied. Je kunt naar de bank gaan waar je al je hele leven zaken mee doet, maar die bieden niet meer het persoonlijke advies. Bovendien zijn er, mede door de crisis, nieuwe inzichten gekomen over hoe met financieringen om te gaan. Mark is met FONZ in dat gat gesprongen.”

“FONZ vertaalt onze behoeften naar een professionele en goed onderbouwde financieringsaanvraag, die we bij alle banken zouden kunnen indienen. Ze zijn onafhankelijk en weten hoe banken denken, welke zekerheden ze nodig hebben. Vervolgens word je in contact gebracht met de bank met de best passende condities.” Maar FONZ biedt meer. “Mark gaat dieper op bepaalde zaken in. Hij wil dat je verder kijkt en dwingt je tot nadenken. Ondanks onze marktleiderspositie, barsten we van de ambitie. Door hier met Mark over te sparren komen we tot andere, nieuwe inzichten en dat vind ik heel prettig. Bovendien kunnen ze bij FONZ de zaken voor je afhandelen, daarmee ontlasten ze ons enorm. Wij groeien flink en dat willen we bij kunnen houden. Daar hebben we FONZ voor nodig.”

Kan Jos ook nog een verbeterpunt noemen? “Wat Mark niet helemaal begrijpt is dat hij mij moet laten winnen als we samen een marathon lopen. Zoals laatst tijdens de Bruggenloop in Rotterdam: daar presteerde hij het om twee minuten eerder binnen te lopen dan ik. Dat vind ik wel een minpuntje: hij zou mij als klant toch minstens een minuutje moeten gunnen (ha ha).”

Wil je weten wat Fonz
voor jou kan betekenen?

neem contact op