Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

"Het financieringsbedrag was letterlijk binnen enkele minuten al verzameld”

Financiering restaurant

Kosmas en Natasja Terzopoulos zijn dit jaar gestart met een nieuw Grieks restaurant in Helmond; Epsilon. Het kriebelde al langer bij het echtpaar om opnieuw een Grieks restaurant te openen, nadat ze in 2011 vanwege een auto-ongeluk hebben moeten stoppen met hun vorige restaurant.

Ofschoon het tweetal al een aardige buffer had opgebouwd voor de investering in hun nieuwe zaak, hadden ze vanzelfsprekend meer middelen nodig om de financiering rond te krijgen. FONZ heeft hen daarbij geholpen.

“Onze accountant had al contacten met FONZ. Samen stelden zij crowdfunding voor als financieringsvorm. Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar nadat ik me in het concept had verdiept klonk dit als een mooie oplossing”, vertelt Natasja.

FONZ bracht Natasja en Kosmas in contact met Collin Crowdfund. Vanaf daar kon de financiering snel afgerond worden, legt Natasja uit: “Nadat we onze plannen voor hadden gelegd aan Collin ging het balletje snel rollen. We kregen dan ook spoedig groen licht om de crowdfundingcampagne te starten. Het financieringsbedrag was letterlijk binnen enkele minuten al verzameld!”

Natasja heeft de begeleiding vanuit FONZ als erg prettig ervaren. “We hebben tijdens het traject veel contact gehad met Mark Bankers. Dat vonden we sowieso een hele fijne man, maar hij zorgde ook voor duidelijkheid en een goede begeleiding in deze vorm van financiering, die voor ons nieuw was. Als er vragen waren werd altijd duidelijk uitgelegd wat wel en niet realistisch was. De persoonlijke aanpak daarin vonden we erg aangenaam.”

Wil je weten wat Fonz
voor jou kan betekenen?

neem contact op