Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

"FONZ weet welke documentatie nodig is en geeft uitleg over de financieringsmogelijkheden."

Financiering 5-assig bewerkingscentrum

Marc Vulders is de eigenaar van Marvu Machine- en apparatenbouw. Zij zijn de specialist op het gebied van interne transportsystemen en vooral werkzaam voor de voedselbranche. Voor Marvu heeft FONZ de financiering van een 5-assig bewerkingscentrum geregeld.

Marc Vulders: “Wat deze machine kan? In één omspanning kunnen vijf vlakken worden bewerkt, waardoor we efficiënter produceren én in eigen huis. Door de extra functionaliteiten ten opzichte van de oude machine vervaardigen we zelf meer producten in plaats van uitbesteding. De machine gebruiken we voor het frezen van roestvrijstalen producten, met name voor de voedingsindustrie.“

Marvu machine- en apparatenbouw is klant bij Van de Graft Accountants. Marc: “Door de samenwerking met FONZ legde Van de Graft het financieringsvraagstuk bij hen neer. Het is fijn dat een onafhankelijke partij als tussenpersoon dient. FONZ weet welke informatie nodig is, welke financieringsmogelijkheden er zijn en geeft hier duidelijk uitleg over. In overleg wordt de beste financieringsvorm en –aanbieder gekozen.”

Wil je weten wat Fonz
voor jou kan betekenen?

neem contact op