Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

"Als ondernemer ben je met de grove omlijning bezig. De fine tuning in de praktijk werd door FONZ goed gedaan."

Aankoop resterend deel bedrijfspand

Art van Heeswijk is één van de drie broers van de nieuwe generatie ondernemers van Van Heeswijk. Familie Van Heeswijk heeft in Mierlo een goedlopend wooncenter met wonen en slapen. Daarnaast zijn de gebroeders Van Heeswijk vanaf 2015 in Helmond drie formules gaan exploiteren, namelijk Pronto, Profijt en Sleepworld. Met behulp van FONZ hebben zij het resterende deel van het huidige bedrijfspand aangekocht, waarin zij Baenks en In House gaan exploiteren.

Art: “Voorheen was ons magazijn in Mariahout gevestigd en de winkel in Helmond. Nu we alles onder één dak hebben, kunnen we een stuk efficiënter te werk gaan. Ook zien we nieuwe mogelijkheden. Doordat we aan de winkelboulevard gevestigd zijn, is dit een interessante locatie om voor het lage, midden én hoge segment de markt te bedienen. Toen het aangrenzend gedeelte van het pand beschikbaar kwam, hoefden we hier niet lang over na te denken. De grond van de buurman is maar één keer te koop!”

Van de Graft is al jarenlang de accountant van Van Heeswijk. Toen het financieringsvraagstuk bij hen werd neergelegd, kwam dit door de samenwerking al snel bij FONZ terecht. Art vertelt: “Als ondernemer ben je bezig met de grove omlijning. De fine tuning in de praktijk werd door FONZ goed gedaan. Het digitale pakket wat zij gebruiken, ziet er professioneel uit. De gegevens die op tafel komen, zoals de cijfers, voorspellingen en prognoses worden overzichtelijk gepresenteerd. Zo krijg je als ondernemer inzicht in wat je aan het doen bent, zonder zelf fiscalist te zijn. FONZ heeft het familietraject goed en snel begeleid, de financiering bij de bank was dus vlug geregeld!

Wil je weten wat Fonz
voor jou kan betekenen?

neem contact op