Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

"We zijn tevreden over de financiering en de nieuwe aankoop."

Aankoop Milon Cirkel

EMC Slank en Fit is een gezondheidsstudio in Bakel voor gewichtsverlies en het vinden van een gezonde lifestyle, waar klanten gebruik kunnen maken van o.a. een Milon Cirkel en Infrarood Therapie.

Voor EMC Slank en Fit heeft FONZ financiering voor de aankoop van de Milon Cirkel geregeld.

Eén van de eigenaressen, Elke Crooijmans, vertelt: “Voorheen konden we aan klanten enkel Infrarood Therapie bieden. Hiermee train je 25 minuten waarbij de infraroodstraling voor 5 keer zo snelle verbranding zorgt.  We wilden onze klanten iets nieuws bieden, wat tegelijkertijd perfect aansloot op hetgeen we hadden. We waren inmiddels bekend met de Milon Cirkel en zagen dat mensen met rugklachten, zoals een hernia, duidelijk baat hadden bij het gebruik hiervan. De Milon Cirkel is een totale workout van alle grote spiergroepen waarbij kracht en cardio worden gecombineerd. Deze training duurt 35 minuten, waardoor je in korte tijd zeer effectief traint.

Voor de aankoop van de Milon Cirkel kwamen we al vrij snel bij FONZ terecht in plaats van zelf naar de bank te stappen. We kenden het bedrijf via-via en zijn erg tevreden over de manier waarop zij ons geholpen hebben met de financiering. De samenwerking verliep erg prettig: ze zijn telefonisch goed bereikbaar en staan je graag te woord. We zijn tevreden over de financiering en uiteraard de nieuwe aankoop.”

Wil je weten wat Fonz
voor jou kan betekenen?

neem contact op