Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

"Het fijne aan de samenwerking met FONZ is dat je samen de meest gunstige financiering kiest voor jouw onderneming.”

Financiering houtbewerkingsmachine

Twan Gielens en Cees van Heist zijn de oprichters van 1573 Hout, de experts in hout. Zij geven klanten naast een nieuw meubel of interieur ook een nieuwe beleving en ervaring mee. Samen met de klant bewandelen zij het pad van moodboard naar oplevering van het interieur.

FONZ heeft voor 1573 Hout de financiering van een houtbewerkingsmachine geregeld.

Cees licht toe waarom een nieuwe houtbewerkingsmachine werd aangekocht: “Om te kunnen voorzien in de vraag naar onze producten, wilden we de productiecapaciteit verhogen. In plaats van een menselijke kracht, hebben we gekozen voor een machine die nauwkeurig en snel bewerkingen kan maken.

Daarnaast wilden we met de tijd meegaan en een goede positie in de markt behouden danwel verbeteren. De houtbewerkingsmachine is een CNC 5-assige freesmachine. We werken hier nog voornamelijk in 2D mee, maar het is mogelijk om in 3D te werken. Met deze machine maken we alvast een slag om richting 3D te gaan werken in de toekomst.“

1573 Hout is bij FONZ terecht gekomen via hun accountant Van de Graft. De samenwerking tussen FONZ en Van de Graft heeft voor de klant het voordeel dat het financieringstraject snel verloopt. Cees legt uit: “Alle partijen hebben direct inzage in de cijfers. Dit werkt wel zo makkelijk en je kunt samen overwegingen maken. Het fijne aan de samenwerking met FONZ is dat je duidelijke plaatjes voorgeschoteld krijgt, een goede vergelijking kan maken tussen de verschillende financierders en samen de meest gunstige kiest voor jouw onderneming!”

Wil je weten wat Fonz
voor jou kan betekenen?

neem contact op