Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

Contact

phone085-7825555

mailinfo@fonz.nl

location_onBinderseind 9
5421 CG Gemert

Bekijk bedrijfspagina

"Een compleet pakket wordt bij de bank aangeleverd en meteen is alles geregeld."

Aankoop nieuw bedrijfspand

Tom van den Elzen is de oprichter van Van den Elzen Zwembaden, specialist in het aanleggen van zwembaden en wellness-inrichtingen. Zij realiseren binnenbaden, buitenbaden en wellness voor privé, hotel- of openbare sector. Door de aanhoudende groei die het bedrijf doormaakt, was Tom op zoek naar een groter bedrijfspand. FONZ heeft Tom geholpen met de meest optimale financiering voor de aankoop van zijn nieuwe bedrijfspand.

Tom vertelt: “We groeiden uit het pand wat we in Gemert huurden. Toevallig kwam dit pand in Beek en Donk met een interessante ligging vrij. Met de A50 in de buurt scheelt dit onze medewerkers per dag flink wat reistijd. Tevens kunnen we in dit pand klanten en architecten uitnodigen in onze presentatieruimte waar we de mogelijkheden presenteren.

Uiteraard is het pand ook een stuk groter. We hebben meer ruimte voor opslag en de werkplaats, waardoor we efficiënter kunnen werken en meer voorraad hebben. En mochten we ook hier uitgroeien, dan kunnen we een stuk aanbouwen!”

Voordat de financiering rond was, had Tom reeds akkoord gegeven op de aankoop van het pand. Via de ondernemersvereniging kwam hij in contact met FONZ. Tom: “Het verhaal van Mark was interessant en met hem wilde ik zaken doen. Een goede keuze. Je merkt dat FONZ zeer professioneel is. De stukken werden netjes bij onze boekhouder opgevraagd en verwerkt. Zo wordt een compleet pakket bij de bank aangeleverd en is meteen alles geregeld. Van begin tot eind werd ik betrokken bij het proces en zag ik dat FONZ de beste financiering uitvogelt.”

Wil je weten wat Fonz
voor jou kan betekenen?

neem contact op